Ведення двоступеневої І сатурації

Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено переваги способу проведення І сатурації в два ступені та запропоновані конкретні рекомендації щодо його використання. An advantage of the method and saturation in two stages and offered specific recommendations for its use.

Опис

Ключові слова

сатурація, адсорбція, дифузійний сік, saturation, diffusive juice, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Панкін, Л. І. Ведення двоступеневої І сатурації / Л. І. Панкін, Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко // Цукор України. – 1996. – № 4. - С. 23-24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced