Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6660
Title: Визначення вмісту альфа-кислот в хмелі методом інфрачервоної спектроскопії
Authors: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Троценко, Павло Олександрович
Носенко, Володимир Єрофійович
Галак, Григорій Михайлович
Keywords: хміль
вміст альфа-кислот
метод інфрачервоної спектроскопії
hops
alpha acid content
method of infrared spectroscopy
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра фізики
Issue Date: 2004
Citation: Літвинчук (Воронцова), С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, В. Є. Носенко, Г. М. Галак // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 49–52.
Abstract: Наведені результати експериментальних досліджень по розробці швидкісного і безреагентного оптичного методу визначення альфа-кислот в хмелі шляхом вимірювання інфрачервоного спектру. Новий метод сприяє оптимізації нормування і економії хмелю в пивоварінні. The results of experimental researches on the development of high-speed optical and chemical-free method of determination alpha acids in hops by measuring the infrared spectrum was presented. The new method helps to optimize the valuation and cost of hops in brewing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6660
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf4.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.