Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6660
Название: Визначення вмісту альфа-кислот в хмелі методом інфрачервоної спектроскопії
Авторы: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Троценко, Павло Олександрович
Носенко, Володимир Єрофійович
Галак, Григорій Михайлович
Ключевые слова: хміль
вміст альфа-кислот
метод інфрачервоної спектроскопії
hops
alpha acid content
method of infrared spectroscopy
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра фізики
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Літвинчук (Воронцова), С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, В. Є. Носенко, Г. М. Галак // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 49–52.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати експериментальних досліджень по розробці швидкісного і безреагентного оптичного методу визначення альфа-кислот в хмелі шляхом вимірювання інфрачервоного спектру. Новий метод сприяє оптимізації нормування і економії хмелю в пивоварінні. The results of experimental researches on the development of high-speed optical and chemical-free method of determination alpha acids in hops by measuring the infrared spectrum was presented. The new method helps to optimize the valuation and cost of hops in brewing.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6660
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7.pdf4.18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.