DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6680

Название: Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition
Другие названия: Вплив НВЧ-обробки на ліпідну фракцію жирнокислотного складу олії волоського горіху
Авторы: Derbygova, Galina
Usatyuk, Svitlana
Korolyuk, Tamara
Дербугова, Галина Любомирівна
Усатюк, Світлана Іванівна
Королюк, Тамара Андріївна
Ключевые слова: НВЧ-оброблення
СВЧ-обработка
microwave processing
жирнокислотний склад
жирнокислотный состав
fatty acid composition
олія грецького горіху
масло грецкого ореха
oil walnut
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Derbuhova, G. Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition / G. Derbuhova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – P. 67-70.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати дослідження впливу НВЧ-оброблення на ліпідну фракцію жирнокислотного складу олії грецького горіху. В статье представлены результаты исследования влияния СВЧ-обработки на липидную фракцию жирнокислотного состава масла грецкого ореха. The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on lipid fraction fatty acid composition of walnut oil.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6680
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
lipid_fraction_fatty_acid.pdf113,25 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback