Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню змін фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення. Наведено результати екструдування нативних крохмалів на двошнековому екструдері МПС-100. Визначено режими екструзійного розкладання кукурудзяного та картопляного крохмалів. Встановлено факт зниження температури клейстеризації обробленого крохмалю. This article is devoted to research of change the physical and chemical properties of starch during extrusion processing. Directed to results extruding native starches on two-shnek extruder MPS-100. Defined profiles extrusion expansion of corn and potato starches. Established fact lowering the temperature of paste form processed starch.

Опис

Ключові слова

модифіковані крохмалі, крохмальна молекула, температура клейстеризації, екструдування, харчоконцентрати, структура, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, modified starches, starch molecule, temperature of paste form, extruding, food concentrates, structure

Бібліографічний опис

Мельник, О. Ю. Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 3. – С. 34–35.

Зібрання