Спосіб виробництва червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №58022)
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено спосіб виробництва червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, введення стабілізатора, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовується розчин, що містить лимонну кислоту, фосфати. В перерахунку на суху масу бурякового порошку сухих стабілізуючих речовин при гідромодулі розчин – буряковий порошок, із подальшим проведенням стабілізації забарвлення порошку буряку цим розчином при Ph 4,0-5,5, висушуванням та диспергуванням висушеного матеріалу до розміру частинок 0,1-0,3 мм.
Опис
Ключові слова
барвник, подрібнення, стабілізатор, гідромодулі, dye, grinding, stabilizer, hydromodule, dispersing, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 58022 UA, МПК (2006) С 09 В 61/00 Спосіб виробництва червоного барвника з буряку / Пасічний В. М., Клименко М. М., Кремешна І. В. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 20002076217 ; заявл. 25.07.2002 ; опубл. 15.07.2003
, Бюл. № 7, 2003 р.