Спосіб виробництва червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №58022)

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено спосіб виробництва червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, введення стабілізатора, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовується розчин, що містить лимонну кислоту, фосфати. В перерахунку на суху масу бурякового порошку сухих стабілізуючих речовин при гідромодулі розчин – буряковий порошок, із подальшим проведенням стабілізації забарвлення порошку буряку цим розчином при Ph 4,0-5,5, висушуванням та диспергуванням висушеного матеріалу до розміру частинок 0,1-0,3 мм.

Опис

Ключові слова

барвник, подрібнення, стабілізатор, гідромодулі, dye, grinding, stabilizer, hydromodule, dispersing, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 58022 UA, МПК (2006) С 09 В 61/00 Спосіб виробництва червоного барвника з буряку / Пасічний В. М., Клименко М. М., Кремешна І. В. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 20002076217 ; заявл. 25.07.2002 ; опубл. 15.07.2003 , Бюл. № 7, 2003 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced