Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Експериментально встановлений оптимальний час ультразвукової кавітаційної обробки гранульованого хмелю, який складає 5-10 хвилин. Це дозволить максимально екстрагувати гіркі речовини хмелю. При цьому процес ізомеризації у порівнянні з класичною технологією прискорюється в 10-15 разів.
Experimentally was determined optimal time of ultrasonic cavitation processing of granular hops, that is 5-10 minutes. This will allow to extract bitter substances of hops maximally. The isomerization process compared to the classical technology accelerates in 10-15 times.

Опис

Ключові слова

ізомеризація, гіркі речовини хмелю, гранульований хміль, ультразвук, кавітація, обробка, екстрагування, isomerization, bitter substances of hops, granular hops, ultrasound, cavitation, processing, extraction, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю / А.Є. Мелетьєв, В.Є. Носенко, П.О. Троценко, А.М. Король, С.І. Воронцова // Наукові праці УДУХТ. – 2001. – № 10 (спецвипуск), Ч. ІІ. – С. 159–160.

Зібрання