Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6748
Title: Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом (Патент на корисну модель № 59325)
Other Titles: Fondant-cream candy with combined housing (Patent for useful model № 59325)
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Krapivnitska, Iryna
Kalinovska, Tatyana
Keywords: помадно-кремова цукерка
структуроутворювач
морквяна паста
овочево-фруктово-ягідні пектиновмісні пасти
помадно-кремовая конфета
структурообразователь
морковная паста
овощно-фруктово-ягодные пектиносодержащие пасты
fondant-cream candy
structurant
carrot paste
vegetable
fruit and berry pectin paste
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Пат. 59325 Україна, МПК A23G 3/00. Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Крапивницька І. А., Каліновська Т. В.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201012736 ; заявл. 27.10.10 ; опубл. 10.05.11, Бюл. № 9.
Abstract: Помадно-кремова цукерка з комбінованим корпусом відрізняється тим, що в якості основних структуроутворювачів використовується морквяна та овочево-фруктово-ягідні пектиновмісні пасти. Технічним результатом є створення нових цукерок з поліпшеними органолептичними показниками, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання. Помадно-кремовая конфета с комбинированным корпусом отличается тем, что в качестве основных структурообразователей используется морковная и овощно-фруктово-ягодные пектиносодержащие пасты. Техническим результатом является создание новых конфет с улучшенными органолептическими показателями, высокой пищевой ценностью, удлиненным сроком хранения. Fondant-cream candy with a combined characterized in that as the main structure-the. The technical result is the creation of new candies with improved organoleptic characteristics, high nutritional value, extended shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6748
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ktvkalpkczkk.PDF2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.