Використання ферментних препаратів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.
The research has been conducted about influence of ferment preparations on aroma and taste of dry table wine material obtained from Aligote, Shardone, Rkatsiteli, Fetyaska and Cabernet Sauvignion varieties.

Опис

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Використання ферментних препаратів / М. В. Білько, В. Г. Гержикова // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 3. – С. 14-15.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в