Використання ферментних препаратів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.
The research has been conducted about influence of ferment preparations on aroma and taste of dry table wine material obtained from Aligote, Shardone, Rkatsiteli, Fetyaska and Cabernet Sauvignion varieties.

Опис

Ключові слова

ферментні препарати, виноматеріали, терпенові спирти, enzyme preparation, wine material, terpenic alcohols, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Використання ферментних препаратів / М. В. Білько, В. Г. Гержикова // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 3. – С. 14-15.

Зібрання