DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6757

Название: Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід №87382)
Другие названия: Способ производства спреда с наполнителем (Патент на изобретение № 87382)
The mode of production spread with filling (Patent № 87382)
Авторы: Грек, Олена Вікторівна
Савченко, Олександр Аркадійович
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Петрина, Алла Богданівна
Тимчук, Алла Вікторівна
Grek, Olena
Savchenko, Alexander
Onopriichuk, Olena
Petrina, Alla
Tymchuk, Alla
Ключевые слова: нормалізаційно-стабілізаційна система
нормализационного-стабилизационная система
the normalization-stabilizing system
екструдат рису
экструдат риса
the extrudate rice
жир рослинний
жир растительный
vegetable fat
емульгатор
эмульгатор
emulsifier
ароматизатор
flavor
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Патент 87382 UA, МПК (2006) A23D7/00 Спосіб виробництва спреду з наповнювачем / Грек О. В, Савченко О. А, Онопрійчук О. О, Петрина А. Б, Тимчук А. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № а 2007 12801 ; заявл. 23.11.2007 ; опубл. 10.07.2009, Бюл. № 13, 2009 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим, що як нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують суміш сухого знежиреного молока в кількості 4,39- 6,58 кг та ексгрудату рису в кількості 15,36-17,55 кг, подрібненого до стану борошна, яку піддають набуханню у воді при температурі 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-90 ºС з витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С, причому основа емульсії складається з масла "Селянського" солодковершкового несолоного в кількості 189,74-189,99 кг, жиру рослинного - 569,22 кг, емульгатора - 4,00 кг, ароматизатора - 0,3 кг.Способ производства спреда с наполнителем, включающий приемку и первичную обработку сырья, приготовления эмульсии с нормализационно-стабилизационной системой, пастеризацию, превращения смеси в спред, упаковки, который отличается тем, что как нормализационного-стабилизационную систему используют смесь сухого обезжиренного молока в количестве 4,39 - 6,58 кг и ексгрудата риса в количестве 15,36-17,55 кг, измельченного до состояния муки, которую подвергают набуханию в воде при температуре 35-40 °С, пастеризуют при температуре 85-90 ºС с выдержкой 8-12 мин с последующим охлаждением до 18-20 °С, причем основа эмульсии состоит из масла "Крестьянского" сладкосливочного несоленого в количестве 189,74-189,99 кг, жира растительного - 569,22 кг, эмульгатора - 4,00 кг, ароматизатора - 0,3 кг.The mode of production spread with filling, including receipt and initial processing of raw materials, with the preparation emulsion normalization -stabilizing system, pasteurization, turning the mixture spreads, packaging, characterized in that as the normalization-stabilization system, a mixture of skimmed milk of 4.39 - 6.58 kg and rice in quantity eksgrudata 15,36-17,55 kg flour milled to a state which is subjected to swelling in water at a temperature of 35-40 ° C, pasteurized at a temperature of 85-90 º C with a 8-12 min delay and then cooled to 18-20 °C, and the emulsion consists of oil "Country" in the amount of unsalted sweet-189,74-189,99 kg of vegetable oil - 569.22 kg, emulsifier - 4.00 kg, flavoring - 0 , 3 kg.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6757
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
87382.pdf321,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback