Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено йогурт з мікронутрієнтами чорниці. Досліджено його фізико-хімічні показники. We developed yogurt with blueberry micronutrients and studied its properties.

Опис

Бібліографічний опис

Макошко, Ю. В. Розроблення йогурту з мікронутрієнтами чорниці / Ю. В. Макошко, Т. С. Лозовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 254–255.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в