DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6782

Название: Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів
Другие названия: The influence of various additives on the rheological properties of starch paste
Авторы: Мельник, Оксана Юріївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Melnyk, Oksana Yu.
Kovbasa, Vladimir
Kovalevska, Elizaveta
Ключевые слова: модифікований крохмаль
сіль
цукор
кислота
структуроутворення
модифицированный крахмал
соль
сахар
структурообразование
modification starches
salt
sugar
acid
structuring
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2003
Библиографическое описание: Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини., культура харчування населення України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, Київ, 21—23 жовтня 2003 р. / М-во освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. — К. : НУХТ, 2003. – С. 85.
Краткий осмотр (реферат): На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. На структуру и качество готовых изделий возможно влиять путем добавления различных пищевых добавок (соли, сахара, кислоты), изменения режима и способа технологической обработки материала, это вызывает постоянные изменение реологических характеристик сырья и полуфабрикатов. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6782
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
moydvrdnrvkk.pdf432,1 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback