Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6793
Title: Формование песочных пирожных с начинкой
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Оболкина, Вера Ильинична
Сысоев, Иван Аверьянович
Горбунов, Владимир Степанович
Сухий, Леонид Александрович
Малиновский, Виталий Васильевич
Зубач, Леонид Ульянович
Старунь, Светлана Васильевна
Keywords: формование
ко-экструзия
выпрессовывание
рецептура
пирожные
начинка
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
molding
co-extrusion
pressing
composition
cakes
filling
Issue Date: 1989
Citation: Формование песочных пирожных с начинкой / А. М. Дорохович, В. И. Оболкина, И. А. Сысоев и др. // Хлебопродукты. – 1989. – № 9. – С. 31–33.
Abstract: Статья посвящена разработке технологии производства песочных пирожных с наполнителями, которые формуются методом ко-экструзии на автомате А2-ШКМ. В результате проведенных исследований разработаны четыре вида песочных пирожных, которые включают до 35% начинки The article is devoted рroduction engineering sand cakes with fillings that are formed by co-extrusion machine A2-SHKM. The studies developed four types of sand cakes, which include up to 35% filling.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6793
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ovifppsn.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.