Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива
Вантажиться...
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками.
Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.
Опис
Ключові слова
морозиво, цукрозамінник, сир кисломолочний, біологічна цінність, амінокислотний склад, acidic cheese, ice cream, sweetener, biological value, amino acid composition, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Федченко, Т. Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – № 1. – С. 43-45.