Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.

Опис

Ключові слова

морозиво, цукрозамінник, сир кисломолочний, біологічна цінність, амінокислотний склад, acidic cheese, ice cream, sweetener, biological value, amino acid composition, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – № 1. – С. 43-45.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced