Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Підтверджена доцільність використання сиру кисломолочного у виробництві морозива. Вивчено амінокислотний склад діабетичних видів морозива. Наведений розрахунок біологічної цінності морозива з цукрозамінниками. Confirmed the feasibility of using milk cheese in ice cream production. Studied the amino acid composition of diabetic kinds of ice cream. Calculation of the biological value of ice cream with sweeteners.

Опис

Ключові слова

морозиво, цукрозамінник, сир кисломолочний, біологічна цінність, амінокислотний склад, acidic cheese, ice cream, sweetener, biological value, amino acid composition, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Підвищення біологічної цінності діабетичних видів морозива / Т. Г. Федченко, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк // Молочна промисловість. – 2006. – № 1. – С. 43-45.

Зібрання