Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива
Вантажиться...
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками.
The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.
Опис
Ключові слова
морозиво, цукрозамінники, солодкі речовини, інтенсивні підсолоджувачі, sweeteners, ice cream, sweet substances, intense sweeteners, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.