Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками. The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.

Опис

Ключові слова

морозиво, цукрозамінники, солодкі речовини, інтенсивні підсолоджувачі, sweeteners, ice cream, sweet substances, intense sweeteners, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.

Зібрання