Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено класифікацію солодких речовин. Проаналізовано можливість виробництва морозива з натуральними цукрозамінниками та інтенсивними підсолоджувачами. Розглянуто сучасні рецептури морозива з цукрозамінниками. The classification of sweet substances. The possibility of ice cream with natural sweeteners and intense sweeteners. Modern recipes ice cream with sweeteners.

Опис

Ключові слова

морозиво, цукрозамінники, солодкі речовини, інтенсивні підсолоджувачі, sweeteners, ice cream, sweet substances, intense sweeteners, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Федченко, Т. Г. Пошук перспективних цукрозамінників у виробництві морозива / Т. Г. Федченко, Г. Є. Поліщук, Т. А. Скорченко // Світ морозива і холоду. – 2004. – № 2. – С. 12-14.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced