Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним знежиреним. Наведені переваги отримання сиру кисломолочного сепараторним способом. Представлено хімічний склад сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено вплив масової частки і способу виробництва сиру кисломолочного знежиреного на якість морозива з фруктозою. The technology of ice cream with sweetener - fructose and cheese low fat yogurt. These benefits of getting milk cheese Separator way. Presented by the chemical composition of skim milk cheese. The influence of the mass fraction and mode of production of skim milk cheese for quality ice cream with fructose.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, сир кисломолочний знежирений, nonfat accid cheese, харчова і біологічна цінність, food and biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №2. – С. 48-49.

Зібрання