Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним знежиреним. Наведені переваги отримання сиру кисломолочного сепараторним способом. Представлено хімічний склад сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено вплив масової частки і способу виробництва сиру кисломолочного знежиреного на якість морозива з фруктозою.
The technology of ice cream with sweetener - fructose and cheese low fat yogurt. These benefits of getting milk cheese Separator way. Presented by the chemical composition of skim milk cheese. The influence of the mass fraction and mode of production of skim milk cheese for quality ice cream with fructose.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, сир кисломолочний знежирений, nonfat accid cheese, харчова і біологічна цінність, food and biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №2. – С. 48-49.