Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – фруктозою та сиром кисломолочним знежиреним. Наведені переваги отримання сиру кисломолочного сепараторним способом. Представлено хімічний склад сиру кисломолочного знежиреного. Досліджено вплив масової частки і способу виробництва сиру кисломолочного знежиреного на якість морозива з фруктозою. The technology of ice cream with sweetener - fructose and cheese low fat yogurt. These benefits of getting milk cheese Separator way. Presented by the chemical composition of skim milk cheese. The influence of the mass fraction and mode of production of skim milk cheese for quality ice cream with fructose.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, сир кисломолочний знежирений, nonfat accid cheese, харчова і біологічна цінність, food and biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Сир кисломолочний – компонент діабетичних видів морозива / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Молочное дело. – 2006. – №2. – С. 48-49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced