Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана характеристика водорозчинних препаратів β-каротину з точки зору використання їх у макаронному виробництві. Встановлено ступінь руйнування β-каротину впродовж його зберігання. Вивчено вплив препаратів β-каротину на якість макаронних виробів. Встановлено дозування препаратів для створення виробів функціонального призначення. In this work it is done the characteristic of water soluble β-carotene preparations in terms of their use in the production of pasta. Shows the extent of the destruction of β-carotene during storage. The effect of β-carotene preparations on the quality of pasta is studied. Established dosage to create functional macaroni products.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, вітамінне збагачення, дозування препаратів β-каротину, терміни зберігання, macaroni products, vitamin enrichment, dosage β-carotene, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Юрчак, В. Г. Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А / В. Г. Юрчак, Т. І. Левадна // Зерно і хліб. - 2002. - № 2. ‒ С. 30-31.

Зібрання