Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана характеристика водорозчинних препаратів β-каротину з точки зору використання їх у макаронному виробництві. Встановлено ступінь руйнування β-каротину впродовж його зберігання. Вивчено вплив препаратів β-каротину на якість макаронних виробів. Встановлено дозування препаратів для створення виробів функціонального призначення.
In this work it is done the characteristic of water soluble β-carotene preparations in terms of their use in the production of pasta. Shows the extent of the destruction of β-carotene during storage. The effect of β-carotene preparations on the quality of pasta is studied. Established dosage to create functional macaroni products.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, вітамінне збагачення, дозування препаратів β-каротину, терміни зберігання, macaroni products, vitamin enrichment, dosage β-carotene, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Юрчак, В. Г. Водорозчинні препарати β-каротину надають макаронним виробам приємного забарвлення, збагачують провітаміном А / В. Г. Юрчак, Т. І. Левадна // Зерно і хліб. - 2002. - № 2. ‒ С. 30-31.