Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив інуліну на піддатливість до дії навантаження, модуль пружності, деформацію зсуву, в’язкість модельних тістових мас. We researched the influence of inulin on compliance deformation capacity, modulus of elongation, shear deformation, viscosity of fashion fancy.

Опис

Ключові слова

тістові маси, інулін, структурно-механічні властивості, fancy, inulin, structural and mechanical properties, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дорохович, В. В. Дослідження впливу інуліну на структурно-механічні властивості тістових мас для борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович // Вісник ДонДУЕТ. – 2003. – №1(17). – С. 95-100.

Зібрання