DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6867

Название: Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
Другие названия: Preserving the quality of gingerbread products during their storage
Авторы: Оболкина, Вера Ильинична
Кирпиченкова, Оксана Николаевна
Олексиенко, Наталья Валентиновна
Obolkina, Vera
Kyrpichenkova, Oksana
Oleksiyenko, Nataliya
Ключевые слова: пряники
активность воды
овощное сырье
морковное пюре
тыквенное пюре
черствение
глюкозно-фруктозный сироп
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
активність води
овочева сировина
морквяне пюре
гарбузове пюре
черствіння
глюкозно-фруктозний сироп
gingerbread
vegetable raw
carrot puree
pumpkin puree
stale
water activity
glucose-fructose syrup
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Оболкина, В. И. Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения / В. И. Оболкина, О. Н. Кирпиченкова, Н. В. Алексеенко // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 10 (96). – С. 12-13.
Краткий осмотр (реферат): С использованием овощного сырья и глюкозно-фруктозного сиропа разработана технология заварных пряников, которая позволяет сохранить качество пряничных изделий в течение длительного времени, повысить их пищевую ценность. З використанням овочевої сировини і глюкозно-фруктозного сиропу розроблена технологія заварних пряників, що дозволяє зберегти якість пряникових виробів протягом тривалого часу, підвищити їх харчову цінність. With the use vegetable raw materials and glucose-fructose syrup custard gingerbread developed technology that allows you to save quality of gingerbread products for a long time, to increase their nutritional value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6867
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
komskpivpih.pdf367,54 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback