Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Результати досліджень показали, що внесення
кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. We found that the introduction of cryopowder of black
currant buds changing distribution of moisture in butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, кріопорошок бруньок чорної смородини, дисперсність, butter, cryopowder of blackcurrant buds, dispersity, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.