Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Результати досліджень показали, що внесення кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. We found that the introduction of cryopowder of black currant buds changing distribution of moisture in butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, кріопорошок бруньок чорної смородини, дисперсність, butter, cryopowder of blackcurrant buds, dispersity, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.

Зібрання