Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Результати досліджень показали, що внесення кріопорошку із бруньок чорної смородини у вершкове масло спричиняє тонший розподіл краплин плазми у його мікроструктурі. We found that the introduction of cryopowder of black currant buds changing distribution of moisture in butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, кріопорошок бруньок чорної смородини, дисперсність, butter, cryopowder of blackcurrant buds, dispersity, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Дисперсність та розподіл плазми у вершковому маслі функціонального призначення з кріопорошком із бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №8(43). - С. 46-49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced