Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6902
Title: Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування
Authors: Шутюк, Віталій Володимирович
Бессараб, Олександр Семенович
Слободянюк, О. С.
Василів, Володимир Павлович
Keywords: сушіння
дитячі суміші
порошок
drying
infant formula
powder
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Citation: Шутюк, В. В. Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. С. Слободянюк, В. П. Василів // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : XVII Міжнародний Форум товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013. - С. 93-94.
Abstract: В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння. The paper deals with features of dry mixes for baby food. The basic technological aspects of a dry mixture that affect the cost of production and quality and current trends in simulation mode drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6902
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13 Shutyuk Baby Expo 2013.pdf370.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.