Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння. The paper deals with features of dry mixes for baby food. The basic technological aspects of a dry mixture that affect the cost of production and quality and current trends in simulation mode drying.

Опис

Ключові слова

сушіння, дитячі суміші, порошок, drying, infant formula, powder, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. С. Слободянюк, В. П. Василів // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : XVII Міжнародний Форум товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013. - С. 93-94.

Зібрання