Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння. The paper deals with features of dry mixes for baby food. The basic technological aspects of a dry mixture that affect the cost of production and quality and current trends in simulation mode drying.

Опис

Ключові слова

сушіння, дитячі суміші, порошок, drying, infant formula, powder, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Вплив процесу сушіння на якість сухих сумішей для дитячого харчування / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, О. С. Слободянюк, В. П. Василів // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : XVII Міжнародний Форум товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня 2013. - С. 93-94.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced