Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто механізм набухання водорозчинних крохмалів у воді. Запропоновано ультразвуковий метод визначення оптимальної концентрації крохмалю у воді для розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої крохмалевмісної сировини. The mechanism of the swelling of the water-soluble starch in water is considered. Ultrasonic method for determining the optimal concentration of starch in water for the development of rational technologies of food concentrates of fast preparation, which are based on the extruded starch raw materials, is proposed.

Опис

Ключові слова

екструдовані крохмалі, ультразвукові методи дослідження, ехо-імпульс, кінетика процесу набухання крохмалю, extruded starch, ultrasound methods of research, echo-impulse, kinetics of the starch swelling, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Форостяна Н. П. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді / Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 62-69.

Зібрання