Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто механізм набухання водорозчинних крохмалів у воді. Запропоновано ультразвуковий метод визначення оптимальної концентрації крохмалю у воді для розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої крохмалевмісної сировини. The mechanism of the swelling of the water-soluble starch in water is considered. Ultrasonic method for determining the optimal concentration of starch in water for the development of rational technologies of food concentrates of fast preparation, which are based on the extruded starch raw materials, is proposed.

Опис

Ключові слова

екструдовані крохмалі, ультразвукові методи дослідження, ехо-імпульс, кінетика процесу набухання крохмалю, extruded starch, ultrasound methods of research, echo-impulse, kinetics of the starch swelling, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Форостяна Н. П. Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді / Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 62-69.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced