Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6975
Title: Спосіб виробництва пастеризованого молока (Деклараційний патент на винахід № 69972)
Authors: Хомічак, Любомир Михайлович
Фещенко, Галина Петрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Keywords: пастеризоване молоко
pasteurized milk
екстракт цикорію
chicory extract
біологічно активні речовини
biologically active substances
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Патент 69972 UA, МПК A 23С 9/156 Спосіб виробництва пастеризованого молока / Хомічак Л. М., Фещенко Г. П., Поліщук Г. Є., Кочубей О. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20031211881 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.
Abstract: Спосіб виробництва пастеризованого молока передбачає у якості наповнювача використовувати екстракт цикорію. Він вноситься у нормалізовану суміш в кількості 0,7-1%. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy moloSposib production of pasteurized milk provides as filler use chicory extract. He brought in a normalized mixture in an amount of 0,7-1%.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6975
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
File.PDF5.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.