Спосіб виробництва пастеризованого молока (Деклараційний патент на винахід № 69972)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва пастеризованого молока передбачає у якості наповнювача використовувати екстракт цикорію. Він вноситься у нормалізовану суміш в кількості 0,7-1%. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy moloSposib production of pasteurized milk provides as filler use chicory extract. He brought in a normalized mixture in an amount of 0,7-1%.

Опис

Ключові слова

пастеризоване молоко, pasteurized milk, екстракт цикорію, chicory extract, біологічно активні речовини, biologically active substances, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 69972 UA, МПК A 23С 9/156 Спосіб виробництва пастеризованого молока / Хомічак Л. М., Фещенко Г. П., Поліщук Г. Є., Кочубей О. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20031211881 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced