Спосіб виробництва пастеризованого молока (Деклараційний патент на винахід № 69972)
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва пастеризованого молока передбачає у якості наповнювача використовувати екстракт цикорію. Він вноситься у нормалізовану суміш в кількості 0,7-1%.
The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy moloSposib production of pasteurized milk provides as filler use chicory extract. He brought in a normalized mixture in an amount of 0,7-1%.
Опис
Ключові слова
пастеризоване молоко, pasteurized milk, екстракт цикорію, chicory extract, біологічно активні речовини, biologically active substances, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 69972 UA, МПК A 23С 9/156 Спосіб виробництва пастеризованого молока / Хомічак Л. М., Фещенко Г. П., Поліщук Г. Є., Кочубей О. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20031211881 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.