Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку
Вантажиться...
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів.
The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.
Опис
Ключові слова
продукти, харчування, виробництво, повноцінне, вітаміни, сировина, напівфабрикати, products, food production, full, vitamins, raw materials, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку / Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Мясное Дело. - 2006. - №2. – С. 22-25.