Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів. The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.

Опис

Ключові слова

продукти, харчування, виробництво, повноцінне, вітаміни, сировина, напівфабрикати, products, food production, full, vitamins, raw materials, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку / Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Мясное Дело. - 2006. - №2. – С. 22-25.

Зібрання