Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку
Файли
Дата
2006
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено способи створення продуктів для харчування дітей шкільного віку, рецептури створених напівфабрикатів, а також хімічний склад використуємих зерно продуктів.
The article shows how to create products for the nutrition of school-age recipes created foods, and chemical composition vykorystuyemyh grain products.
Опис
Ключові слова
продукти, харчування, виробництво, повноцінне, вітаміни, сировина, напівфабрикати, products, food production, full, vitamins, raw materials, semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Сучасні продукти для харчування дітей шкільного віку / Л. В. Пешук, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Мясное Дело. - 2006. - №2. – С. 22-25.