Нові режими сушіння жому
Вантажиться...
Дата
1997
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті розглянуто методи консервації бурякового жому: пресування, хімічна обробка, сушіння. Розглянути переваги використання водяної пари та нагрітого повітря в якості сушильних агентів для бурякового жому.
The article describes the methods of conservation beet pulp: pressing, chemical treatment, drying. Consider the advantages of steam and hot air as a drying agent for sugar beet pulp.
Опис
Ключові слова
сушіння, жом, drying, sugar beet pulp, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Буляндра, О. Ф. Нові режими сушіння жому / О. Ф. Буляндра, Н. В. Іващенко, В. М. Пахомов // Харчова і переробна промисловість. – 1997. – № 3. – С. 33-34.