Нові режими сушіння жому

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто методи консервації бурякового жому: пресування, хімічна обробка, сушіння. Розглянути переваги використання водяної пари та нагрітого повітря в якості сушильних агентів для бурякового жому. The article describes the methods of conservation beet pulp: pressing, chemical treatment, drying. Consider the advantages of steam and hot air as a drying agent for sugar beet pulp.

Опис

Ключові слова

сушіння, жом, drying, sugar beet pulp, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Буляндра, О. Ф. Нові режими сушіння жому / О. Ф. Буляндра, Н. В. Іващенко, В. М. Пахомов // Харчова і переробна промисловість. – 1997. – № 3. – С. 33-34.

Зібрання