Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
2005
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У тезах дається короткий опис закордонного досвіду шляхів підвищення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна. Описано результати досліджень щодо застосування ферментних препаратів іноземного виробництва. Особлива увага приділяється необхідності застосування нетрадиційної сировини в хлібопеченні. The thesis provides a brief description of how to improve the baking properties of wheat flour. The results of studies on the use of enzymatic agents of foreign production were described. Highlights the need to use non-conventional raw materials in baking.
Опис
Ключові слова
суха пшенична клейковина, ферментні препарати, полікомпонентні хлібопекарські суміші, dry wheat gluten, enzymatic agents, bakery mix, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот, В. І. Якість сировини як фактор забезпечення споживчих властивостей хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Хлебопродукты 2005: тезисы докладов V Международной научно-практической конференции, 14–16 сент. 2005 г. – Одесса, 2005. – С. 60.