Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7041
Title: Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів
Other Titles: Use malts legumes and cereals in meat pates
Authors: Пешук, Людмила Василівна
Українець, Анатолій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Хіврич, Борис Іванович
Peshuk, Ludmila
Ukrainets, Anatoliy
Pasichny, Vasiliy
Hivrich, Boris
Keywords: виробництво
паштети
солод бобових
злакові культури
сировина
рецептура
технологія
производство
паштеты
солод бобовых
злаковые культуры
сырье
рецептура
технология
production
pates
malt legumes
cereals
raw
recipe
technology
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2007
Citation: Пешук, Л. В. Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів / Л. В. Пешу, А. І. Українець, В. М. Пасічни, Б. І. Хіврич // Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького. – 2007. - Т. 9, № 3(34), Ч. 1. – С. 231-234.
Abstract: У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. В статье приведены использования солода бобовых и злаковых культур в производстве мясных паштетов, химический состав сырья для производства паштетных колбас, а также их рецептуры, физико-химические, технологични показникы. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7041
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2007 3.pdf4.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.