Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.

Опис

Ключові слова

виробництво, паштети, солод бобових, злакові культури, сировина, рецептура, технологія, production, pates, malt legumes, cereals, raw, recipe, technology, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пешук, Л. В. Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів / Л. В. Пешу, А. І. Українець, В. М. Пасічни, Б. І. Хіврич // Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького. – 2007. - Т. 9, № 3(34), Ч. 1. – С. 231-234.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced