Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини утворюються в кінці процесу випарювання. The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.

Опис

Ключові слова

томати, сік, нітрозодиметиламін, концентрування, tomatoes, juice, nitrozodymetylamin, concentration, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ, 2000. - № 45. - С. 180-182.

Зібрання