Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини утворюються в кінці процесу випарювання. The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.

Опис

Ключові слова

томати, сік, нітрозодиметиламін, концентрування, tomatoes, juice, nitrozodymetylamin, concentration, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ, 2000. - № 45. - С. 180-182.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced