Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі наведено результати дослідження утворення N-нітрозодиметиламіну в процесі концентрації томатного соку. Встановлено, що найбільш інтенсивно канцерогенні речовини
утворюються в кінці процесу випарювання.
The paper presents the results of assay of N-nitrozodymetylaminu during concentration of tomato juice. Found that the most intense carcinogens formed at the end of the process of evaporation.
Опис
Ключові слова
томати, сік, нітрозодиметиламін, концентрування, tomatoes, juice, nitrozodymetylamin, concentration, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бессараб, О. С. Утворення N-нітрозодиметиламіну при зневодненні овочевих соків / О. С. Бессараб, В. В. Шутюк, Т. О. Ващук // Харчова промисловість. - К.: УДУХТ, 2000. - № 45. - С. 180-182.