DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Нормативно-технічна документація >
Стандарти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705

Название: Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
Другие названия: Whey cheese. Determination of dry matter content (Reference method)
Авторы: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Циганков, Сергій Петрович
Ukrainets, Anatoliy
Homichak, Lubomir
Savchenko, Alexander
Grek, Olena
Tsygankov, Sergii
Ключевые слова: стандарт
кафедра технології цукру і підготовки води
standard
сир альбумінний
визначення вмісту сухої речовини
сыр альбуминный
определение содержимого сухого вещества
whey cheese
determination of dry matter content
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
Краткий осмотр (реферат): Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 5543:1986 Сыр альбуминный. Определение содержимого сухого вещества (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые.
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2sural.pdf3,32 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback