Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
Title: Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Циганков, Сергій Петрович
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води
стандарт
сир альбумінний
визначення вмісту сухої речовини
standard
whey cheese
determination of dry matter content
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
Abstract: Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/705
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2sural.pdf3.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.