Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Національний стандарт відповідає ІSO 2920:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method) (Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
A national standard meets ISO 5543:1986 Whey cheese - Determination of dry matter content (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).

Опис

Ключові слова

кафедра технології цукру і підготовки води, стандарт, сир альбумінний, визначення вмісту сухої речовини, standard, whey cheese, determination of dry matter content, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

ДСТУ ISO 2920:2005. Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced