DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Нормативно-технічна документація >
Стандарти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706

Название: Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
Другие названия: Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method. (Reference method)
Авторы: Українець, Анатолій Іванович
Хомічак, Любомир Михайлович
Савченко, Олександр Аркадійович
Грек, Олена Вікторівна
Ukrainets, Anatoliy
Homichak, Lubomir
Savchenko, Alexander
Grek, Olena
Ключевые слова: стандарт
standard
сир
плавлений сир
гравіметричний метод
сыр
плавленный сыр
гравиметрический метод
cheese
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: ДСТУ ISO 1735:2005. Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – Вид. офіц.. – К.: Держспоживстандарт України, 2007.
Краткий осмотр (реферат): Національний стандарт відповідає ІSO 1735:1987 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). Ступінь відповідності – ідентичний (IDT). Уведено вперше.
Национальный стандарт отвечает ІSO 1735:1987 Сыр и плавленный сыр. Гравиметрический метод определения содержимого жира (контрольный метод). Степень соответствия – идентична (IDT). Введено впервые.
A national standard meets ІSO 1735: Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method. (Reference method). A degree of accordance is identical (IDT).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/706
Appears in Collections:Стандарти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3plav.pdf15,63 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback