Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7090
Title: Вплив реологічних властивостей хліба на процес його різання
Other Titles: Effect of the rheological properties of bread on the process of cutting
Authors: Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Володимир Іванович
Gubenia, Oleksii
Telychkun, Volodymyr
Keywords: різання
хліб
час релаксації хліба
резка
хлеб
время релаксации хлеба
cutting
bread
relaxation of bread
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2005
Citation: Губеня, О. О. Вплив реологічних властивостей хліба на процес його різання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості : IX Міжнародна науково-технічна конференція, 17—19 жовтня 2005. - Ч. 1. - С. 27-28.
Abstract: На підприємствах хлібопекарської промисловості для задоволення вимог споживача значна частина хлібобулочних виробів нарізається і пакується. Проте процес різання хліба на даний час вивчений недостатньо. Основні недоліки даного процесу в умовах масового виробництва - низька якість поверхні зрізу, Неможливість нарізання свіжого хліба (хліб нарізається після охолодження і витримування протягом декількох годин, втрачаючи свіжість і споживчу якість). На предприятиях хлебопекарной промышленности для удовлетворения требований потребителя значительная часть хлебобулочных изделий нарезается и упаковывается. Однако процесс резки хлеба в настоящее время изучен недостаточно. Основные недостатки данного процесса в условиях массового производства - низкое качество поверхности среза, Невозможность нарезки свежего хлеба (хлеб нарезается после охлаждения и выдержки в течение нескольких часов, теряя свежесть и потребительское качество). The enterprises of the baking industry to meet consumer much of bakery products cut and packaged. The process of cutting bread currently insufficiently studied. The main disadvantages of this process in terms of mass production - low quality cut surface, Failure slicing fresh bread (bread cut after cooling and holding for a few hours, losing the freshness and quality of the consumer).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7090
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf159.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.