The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The rise of biological value of butter types that contain inulin and pectin is connected with functional properties of these polymers as well as with nanostructure peculiarities of these types of butter.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, сливочное масло, buttter, наноструктура, nanostructure, біополімери, биополимер, biopolymers, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevska, T. The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter / T. Rashevska // CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - 2012. – P. 448.