The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The rise of biological value of butter types that contain inulin and pectin is connected with functional properties of these polymers as well as with nanostructure peculiarities of these types of butter.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, сливочное масло, buttter, наноструктура, nanostructure, біополімери, биополимер, biopolymers, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevska, T. The prospect for the use of biopolymers for controlling nanostructure and functional properties of butter / T. Rashevska // CEFood 2012 6 th Central European Congress on Food, May 23-26, Novi Sad, Serbia. - 2012. – P. 448.