Фосфатні суміші

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У формуванні якісних та кількісних показників ковбасних виробів істотну роль відіграє процес складання фаршу, який базується не лише на майстерності, а й на наукових дослідженнях. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясних емульсій та якісних показників ковбасних виробів підтверджують доцільність використання запропонованих фосфатних сумішей Significant role is played by the process of mince making in the formation of qualitative and quantitative indicators of sausages, which is based not on skill only, but also on scientific research. Investigation of functional and technological properties of meat emulsions and sausages quality justify the the proposed phosphate mixtures usage.

Опис

Ключові слова

ковбасні вироби, sausages, фарш, mince, фосфатні суміші, phosphate mixture, кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фосфатні суміші / М. М. Клименко, І. І. Кишенько, О. В. Грек, В. В. Фоменко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 31.

Зібрання