Фосфатні суміші

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У формуванні якісних та кількісних показників ковбасних виробів істотну роль відіграє процес складання фаршу, який базується не лише на майстерності, а й на наукових дослідженнях. Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясних емульсій та якісних показників ковбасних виробів підтверджують доцільність використання запропонованих фосфатних сумішей Significant role is played by the process of mince making in the formation of qualitative and quantitative indicators of sausages, which is based not on skill only, but also on scientific research. Investigation of functional and technological properties of meat emulsions and sausages quality justify the the proposed phosphate mixtures usage.

Опис

Ключові слова

ковбасні вироби, sausages, фарш, mince, фосфатні суміші, phosphate mixture, кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фосфатні суміші / М. М. Клименко, І. І. Кишенько, О. В. Грек, В. В. Фоменко // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 10. – С. 31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced