Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.
Опис
Ключові слова
масляна паста, функціональні продукти, чорниця, butter paste, functional food, blueberry, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці / Т. О. Рашевська, В. О. Яценко, Л. А. Осіпова, Т. С. Лозовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція. - 2013. - С. 81-82.