Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено рецептуру та технологію масляної пасти з мікронутрієнтами чорниці. We developed formulations and technologies of butter pasta with micronutrients of blueberries.

Опис

Ключові слова

масляна паста, функціональні продукти, чорниця, butter paste, functional food, blueberry, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Перспективи розроблення масляної пасти функціонального призначення з мікронутрієнтами чорниці / Т. О. Рашевська, В. О. Яценко, Л. А. Осіпова, Т. С. Лозовська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Друга міжнародна науково-технічна конференція. - 2013. - С. 81-82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced